Przeniesiono komputer i teraz monitoruję pomoc NO SIGNAL! -
senthilprabhu.ind - 22 Mar 2018
Zasadniczo zmieniłem komputer. Podłączyłem evergthing i jestem fxxxed !! Używam monitora Asusa. Próbowałem na wiele sposobów, ale bezskutecznie. Wkrótce zwariuje lol. Kiedy po raz pierwszy kupiłem monitor, mam problem z jego obsługą, ale po kilku restartach zadziałało. Na razie próbowałem przez 3 godziny. Procesor działa dobrze, ponieważ wszyscy fani pracują na mojej klawiaturze i myszy, a monitor ma moc, ale nie ma sygnału. Komputer jest uruchamiany, ponieważ mogę używać zarówno kluczyków, jak i klawiszy num lock. Odłączyłem wszystkie przewody, naciśnij i przytrzymaj przycisk zasilania przez 1 minutę. Usunąłem ponownie zainstalowaną baterię CMOS Usunąłem i zainstalowałem mojego barana Zmieniłem mój nowy kabel hdmi. Expertd, pomóż !!
RE: Przeniesiono komputer i teraz monitoruję pomoc NO SIGNAL! -
qazster2005 - 22 Mar 2018
Czy podłączyłeś kabel HDMI do procesora graficznego zamiast wbudowanej karty graficznej? Zakładając, że masz GPU.
johnfrommath - 22 Mar 2018
Nie, podłączyłem go do właściwego portu hdmi. Nie karta graficzna
qazster2005 - 22 Mar 2018
Czy twój monitor ma więcej niż jedno wejście HDMI?
rhcarrj - 22 Mar 2018
Kashcisum napisał: Nie, podłączyłem go do właściwego portu hdmi. Nie karta graficzna Wentylator Gpu włącza się podczas uruchamiania?
mindirae0 - 22 Mar 2018
Musisz podłączyć HDMI lub jakikolwiek kabel wyświetlacza, którego używasz do GPU. Podłączanie do IO płyty głównej nie działa w przypadku niektórych (jeśli nie większości) Intel Mobo. Prawidłowy port HDMI pochodzi z procesora graficznego. Wysłane z Ostateczna Odblokowanie za pomocą GAGT
feigheryg - 22 Mar 2018
singupingu napisał: Musisz podłączyć HDMI lub jakikolwiek kabel wyświetlacza, którego używasz do GPU. Podłączanie do IO płyty głównej nie działa w przypadku niektórych (jeśli nie większości) Intel Mobo. Prawidłowy port HDMI pochodzi z procesora graficznego. Wysłane z Ostateczna Odblokowanie za pomocą GAGT Kiedyś byłem w stanie go używać, podłączając do portu hdmi płyty głównej
d.t.smith6 - 22 Mar 2018
leongws napisał: Wentylator Gpu włącza się podczas uruchamiania? Wszystko działa tylko na monitorze brak sygnału
canadaa50 - 22 Mar 2018
suchy teletubby napisał: Czy twój monitor ma więcej niż jedno wejście HDMI? Tak hdmi 1 i 2 oraz vga. Próbowałem obu hdmi
zulzainami - 22 Mar 2018
Kashcisum napisał: Kiedyś byłem w stanie go używać, podłączając do portu hdmi płyty głównej Spróbuj odłożyć kabel HDMI na GPU. Spróbuj zmienić inny kabel HDMI Jeśli się nie powiedzie, wyjmij gpu z platformy i spróbuj z portu hdmi na płycie głównej Wysłane z Ostateczna Odblokowanie za pomocą GAGT