twórczy blaster dźwięku z -
silvia.capuzzo - 26 Apr 2018
Czy ktoś wie, który sklep w slsach nadal go sprzedaje? W weekend poszedłem i nie mogłem go znaleźć Wysłane z Trzymaj się nisko Szybko! Shoot first Die last! Jeden strzał, jedna śmierć ! Bez powodzenia Czyste umiejętności !! używając GAGT
RE: twórczy blaster dźwięku z -
michaellamborghini96311 - 26 Apr 2018
jeśli się nie mylę, qoo10 sprzedaje go. Challenger to sprzedaje. lazada też. możesz skorzystać z rabatów na karty kredytowe rabaty lazada itp., a następnie może trochę zaoszczędzić, zamiast kupować od SLS?
samojm - 26 Apr 2018
Dlaczego nie rozważyć Sound BlasterX AE-5? Może po prostu zamówić online od Creative i dostarczyć je, nie trzeba marnować podróży.
samojm - 26 Apr 2018
Namieboy napisał: Dlaczego nie rozważyć Sound BlasterX AE-5? Może po prostu zamówić online od Creative i dostarczyć je, nie trzeba marnować podróży. Za drogie Wysłane z Trzymaj się nisko Szybko! Shoot first Die last! Jeden strzał, jedna śmierć ! Bez powodzenia Czyste umiejętności !! używając GAGT
sparkle.kimbrough - 26 Apr 2018
Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz
maxbounty01 - 26 Apr 2018
Zawsze możesz go kupić poprzez sg.creative.com Myślę, że niewielu wie, że ich EStore lol.
wolverine3xl - 26 Apr 2018
wwenze napisał: Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz royfrosty napisał: Zawsze możesz go kupić poprzez sg.creative.com Myślę, że niewielu wie, że ich EStore lol. właściwie wiem, tylko mam nadzieję, że gdzieś sprzedaje się taniej niż ich Estore
brownfamily8 - 26 Apr 2018
To ma poprawić dźwięk? Do muzyki, filmów lub gier? Obecnie używa wbudowanego dźwięku z Kataną.
jamesking12345678 - 26 Apr 2018
Samfreak napisał: To ma poprawić dźwięk? Do muzyki, filmów lub gier? Obecnie używa wbudowanego dźwięku z Kataną. Dla mnie to gra. Wysłane z Trzymaj się nisko Szybko! Shoot first Die last! Jeden strzał, jedna śmierć ! Bez powodzenia Czyste umiejętności !! używając GAGT
bigbadwolf94 - 26 Apr 2018
Jakiego rodzaju ulepszenia mogę się spodziewać, korzystając z takiej karty?