Gwarancja Zotac na GPU -
harddicktony - 01 Nov 2019
Cześć, Masz zamorskiego Zotac GPU. Czy może to być gwarancja lokalnie? Jeśli nie, jak mogę wysłać gwarancję?
RE: Gwarancja Zotac na GPU -
doctorkurochka - 01 Nov 2019
Nie mogę. Tech Dynamic (dystrybucja dla SG) nie ponosi odpowiedzialności za części, które nie są przez nich dystrybuowane. W przypadku jednostki importującej, jeśli zarejestrowałeś gwarancję w Zotac na ich stronie internetowej, możesz upuścić wiadomość e-mail na adres
[email protected] lub skontaktować się z nimi przez ich stronę internetową i zapytać, jak to zrobić. Wysłane z OnePlus GM1900 za pomocą GAGT
ckwnicee - 01 Nov 2019
singupingu napisał: Nie mogę. Tech Dynamic (dystrybucja dla SG) nie ponosi odpowiedzialności za części, które nie są przez nich dystrybuowane. W przypadku jednostki importującej, jeśli zarejestrowałeś gwarancję w Zotac na ich stronie internetowej, możesz wysłać wiadomość e-mail na adres
[email protected] lub skontaktować się z nimi przez ich stronę internetową i zapytać, jak to zrobić. Wysłane z OnePlus GM1900 za pomocą GAGT Dobrze. Dzięki
wredeemma - 01 Nov 2019
singupingu napisał: Nie mogę. Tech Dynamic (dystrybucja dla SG) nie ponosi odpowiedzialności za części, które nie są przez nich dystrybuowane. W przypadku jednostki importującej, jeśli zarejestrowałeś gwarancję w Zotac na ich stronie internetowej, możesz wysłać wiadomość e-mail na adres
[email protected] lub skontaktować się z nimi przez ich stronę internetową i zapytać, jak to zrobić. Wysłane z OnePlus GM1900 za pomocą GAGT Wiesz, jak rozpoznać zestaw SG? Mam mix SG z zestawem importowym. Brak naklejki.
claresta.diana - 01 Nov 2019
muszę pokazać pokwitowanie tancheeru napisał: Wiesz, jak rozpoznać zestaw SG? Mam mix SG z zestawem importowym. Brak naklejki.
iheartglee - 01 Nov 2019
nie, nasza lokalna dystrybucja nie będzie zajmować produktów zamorskich / importowych.
peter.ely - 01 Nov 2019
Rozszerzona gwarancja obowiązuje tylko w ciągu 14 dni od zakupu (z koniecznością dołączenia paragonu). W przeciwnym razie dostępna będzie tylko 2-letnia gwarancja lokalna, jeśli się nie mylę.
grant.glanvill - 01 Nov 2019
tancheeru napisał: Wiesz, jak rozpoznać zestaw SG? Mam mix SG z zestawem importowym. Brak naklejki. Brak pomysłu. Może zebrać s / n i model, wysłać do TD, aby sprawdzić, który jest ich zapasem. Wysłane z OnePlus GM1900 za pomocą GAGT
kristamiller0901 - 01 Nov 2019
Jeśli nie ma paragonu, problem nie występuje
prac.anad.pozycja - 01 Nov 2019
tancheeru napisał: Jeśli nie ma paragonu, problem nie występuje brak dowodu rejestracyjnego na gwarancję