System Windows 10 Bluetooth Brakujące -
johnfrommath - 28 Nov 2016
System Windows 10 Bluetooth Brakujące
RE: System Windows 10 Bluetooth Brakujące -
mxrocket1942 - 28 Nov 2016
Przywracanie systemu z przed u instalować żadnego oprogramowania. Następnie zainstalować jeden po drugim, aby zobaczyć, co powoduje , że znikają
bekalaba - 28 Nov 2016
dzięki za cynk , trochę unikanie tej drogi , ale myślę, że to najczystszy szybkie qn choć - należy użyć okna domyślne 'Reset ' opcję Ten komputer ?
claresta.diana - 28 Nov 2016
Przywracanie systemu byłoby szybciej. Reset jest tak szybko, jak ponownej instalacji systemu Windows
dwiwahyupras - 28 Nov 2016
ciekawe - ja nie wiedziałem, nie było cechą maszynowego jak raz w win10 !
roger.eikrem - 28 Nov 2016
może też być na pokładzie bluetooth urobek Liao . TS może pójść spędzić $ 3 idź kup USB Bluetooth do wymiany.
bigbadwolf94 - 28 Nov 2016
Bóg geh Liao ...
jmcadam14 - 28 Nov 2016
cholera, Kanna ten problem również. Każdy użytkownik ma rozwiązanie? Kopalnia nie mają nawet błąd w menedżerze urządzeń , po prostu całkowicie zniknął.
ste1505 - 28 Nov 2016
niezupełnie pomocne, ale mój problem rozwiązany własnym Kiedyś zastosowano najnowszą aktualizację Windows - być może można spróbować, jeśli istnieją do czasu aktualizacji do zainstalowania
elliotthighland - 28 Nov 2016
lxXXxl napisał: cholera, Kanna ten problem również. Każdy użytkownik ma rozwiązanie? Kopalnia nie mają nawet błąd w menedżerze urządzeń , po prostu całkowicie zniknął. Można zadać whats ur bluetooth marki i modelu ?