lkong napisał: myślę, że Winxp nadal będzie działał po 30 dniach ... tylko że zobaczysz irytujące msg na ekranie mówiące, że twoja wygrana nie jest autentyczna Nieaktywny = | = nieoryginalny. Zainstalowany WinXP natychmiast zablokuje O / S po upływie 30 dni, dostęp do niego będzie możliwy tylko w trybie bezpiecznym. Jest legalne, aby nie aktywować zainstalowanego WinXP w ciągu 30 dni, pod warunkiem, że zainstalowany WinXP jest legalnym egzemplarzem.
Zainstalowałem SP3, teraz mówi "Ta kopia systemu Windows nie jest aktywowana"
są ahem sposoby, ale pls, po prostu dostaję legit key.
Joelleyuan napisał: Mój PC był DIY przez naprawę facet wiele lat wstecz. Nie ma na niej żadnej etykiety ..... Brzmi tak, jakbyś mógł być, czas, aby kupić nowy klucz CD.
chłopaki, informuję o tym faceta od naprawy, on wrócił do mnie, powiedział mi, żebym wszedł w tryb awaryjny n przejdź do panelu sterowania, aby odinstalować sp3. czy to będzie działać? Proszę o poradę.
Dlaczego nie spróbujesz? Joelleyuan napisał: chłopaki, informuję o tym faceta od naprawy, on wrócił do mnie, powiedział mi, żebym wszedł w tryb awaryjny n przejdź do panelu sterowania, aby odinstalować sp3. czy to będzie działać? Proszę o poradę.
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: 1 Guest(s)