Doświadczam tego przez ostatnie kilka tygodni jest tak frustrujące. mój internet był w porządku, ale ostatnio wydaje się bardzo powolny. i zrobiłem speedtest i naprawdę dostaję 3mbps (+/-) na połączeniu 500mbps. Zabawne jest to, że jestem podłączony do VPN, moja prędkość pobierania podczas speedtest jest 10 razy szybsza (czyli 30 Mb / s) niż bez VPN. Czy ktoś inny doświadcza tego samego problemu?
Czy lokalne prędkości przepustowości telcos przepustnicy po zakończeniu umowy?
Nie, nie. Nie myśl, że ISp będzie hamować prędkość, gdy kontrakt się skończy, nie jest to określone w umowie dla wszystkich osób. meistman napisał: Doświadczam tego przez ostatnie kilka tygodni jest tak frustrujące. mój internet był w porządku, ale ostatnio wydaje się bardzo powolny. i zrobiłem speedtest i naprawdę dostaję 3mbps (
meistman napisał: Doświadczam tego przez ostatnie kilka tygodni jest tak frustrujące. mój internet był w porządku, ale ostatnio wydaje się bardzo powolny. i zrobiłem speedtest i naprawdę dostaję 3mbps (+/-) na połączeniu 500mbps. Zabawne jest to, że jestem podłączony do VPN, moja prędkość pobierania podczas speedtest jest 10 razy szybsza (czyli 30 Mb / s) niż bez VPN. Czy ktoś inny doświadcza tego samego problemu? Czy zrestartujesz ONT i Routera, ponieważ może to czasami pomóc. Lub skontaktuj się bezpośrednio z pomocą techniczną szerokopasmową, aby sprawdzić połączenie, ponieważ mogą sprawdzić, czy twoje połączenie jest dobre, czy nie. Nawet przepustnica nie będzie tak zła, jak zwykle nie jest w stanie zauważyć dużych różnic. Zwróć uwagę, że niektórzy dostawcy usług internetowych po zakończeniu umowy mogą wystawić Ci pełną wycenę zamiast promocji.
Esp m1 eric3743 napisał: Czy zrestartujesz ONT i Routera, ponieważ może to czasami pomóc. Lub skontaktuj się bezpośrednio z pomocą techniczną szerokopasmową, aby sprawdzić połączenie, ponieważ mogą sprawdzić, czy twoje połączenie jest dobre, czy nie. Nawet przepustnica nie będzie tak zła, jak zwykle nie jest w stanie zauważyć dużych różnic. Zwróć uwagę, że niektórzy dostawcy usług internetowych po zakończeniu umowy mogą wystawić Ci pełną wycenę zamiast promocji. Aplikacja Forum Forum
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: