zależy od szczęścia. moja palit 980ti zmarła 2 tygodnie po zakończeniu gwarancji. Najprawdopodobniej VRM. mój ekran stał się czarny i musiałem mocno zresetować mój komputer. Dźwięk był nadal włączony w tle. Gdybym miał teraz wybrać układ GPU, wybrałby markę z lepszej jakości układami, takimi jak MSI lub dłuższą zbywalną gwarancją (jeśli chcesz zaoszczędzić kilkaset).
Czy lepiej płacić za konkretną markę (GPU), czy po prostu wybrać najtańszą?
dowolna dystrybucja jest dla mnie najwygodniejsza (atm to corbell i zbieżny)
Nie idź po najtańsze GPU La Mamy jednego siao lang abang suan siao za to, że jest tani P.S: Własne roszczenie może kupić porsche lamborghini, ale robić różne rzeczy Ale tak naprawdę najważniejszy jest projekt. Myślałem, że Zotac wygląda przyzwoicie, a cena jest dobra
xonix napisał: Tylko jeśli jesteś w agresywnym podkręcaniu, opłacenie premii ma sens. Jestem bardziej agresywny niższego napięcia, aby uzyskać lepsze temperatury. Zastanawiam się, czy jeśli skończę z wersją wzmacniacza Zotac RTX 2080, czy byłbym w stanie osiągnąć temperatury poniżej 70 stopni z obniżonym napięciem? Czy są tu właściciele RTX 2080, którzy chcą dzielić się tymczasami?
Cena jest jednym aspektem do rozważenia. Ale zawsze powinieneś czytać online, tj. Poszukać recenzji produktu. Czasami uzyskanie najtańszego sprzętu nie jest najlepszym pomysłem. Zawsze lubię brać przykład z Palit GTX 1070 Dual, aby pokazać, że tanie nie zawsze jest dobre. Nie dodam tutaj wiele, ale warto Googling, aby samemu dowiedzieć się, dlaczego nie jest to zalecane. Z drugiej strony, Zotac GTX 1070 Mini jest tani, jest również dobry z mojego osobistego doświadczenia. Od tego czasu sprzedałem oba GTX 1070, ale zdecydowanie wolę Zotac Mini ze względu na ich solidną budowę i dobre rozwiązanie chłodzące (pomimo mniejszych rozmiarów).
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: