asiafrenz napisał: Które oprogramowanie do tworzenia kopii zapasowych poleciłbyś według tytułu? Właśnie odzyskałem naprawiony laptop, który nie mógł się uruchomić pomimo naprawy / odzyskiwania / przywracania ze wszystkimi dyskami do odzyskiwania itp. Ból serca tracąc wszystkie dane na laptopie po przejściu całego procesu naprawy, odzyskiwania i przywracania. Aby uniknąć tego samego bólu serca, jestem teraz zdeterminowany, aby zainstalować odpowiednie oprogramowanie do tworzenia kopii zapasowych, które będzie wykonywać pełną kopię zapasową (pełna kopia zapasowa dysku rozruchowego i wszystkich kopii zapasowych danych) i różnicową kopię zapasową codziennie dla mnie automatycznie. Czy możesz polecić takie oprogramowanie? Poszukałem google online, ale jest tak wiele różnych programów i mylące sprzeczne recenzje / komentarze, więc teraz naprawdę zdezorientowany, który byłby dobry do użycia? Większość programów do tworzenia kopii zapasowych robi podobne rzeczy. Być może niektóre mają bardziej polski interfejs lub przepływ pracy. Możesz wypróbować Comodo Backup i sprawdzić, czy jest dla Ciebie w porządku.
Jakie oprogramowanie do tworzenia kopii zapasowych polecasz?
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Jakie oprogramowanie do tworzenia kopii zapasowych polecasz? - by sweetmsava - 19 Aug 2019, 04:46 PM
RE: Jakie oprogramowanie do tworzenia kopii zapasowych polecasz? - by sweetmsava - 19 Aug 2019, 04:49 PM
RE: Jakie oprogramowanie do tworzenia kopii zapasowych polecasz? - by celinefolliet - 19 Aug 2019, 04:52 PM
RE: Jakie oprogramowanie do tworzenia kopii zapasowych polecasz? - by contactcrocker - 19 Aug 2019, 04:55 PM
RE: Jakie oprogramowanie do tworzenia kopii zapasowych polecasz? - by philip.anink - 19 Aug 2019, 04:58 PM
RE: Jakie oprogramowanie do tworzenia kopii zapasowych polecasz? - by basa414 - 19 Aug 2019, 05:01 PM
RE: Jakie oprogramowanie do tworzenia kopii zapasowych polecasz? - by mfres8052 - 19 Aug 2019, 05:04 PM
RE: Jakie oprogramowanie do tworzenia kopii zapasowych polecasz? - by iloveshopping12345 - 19 Aug 2019, 05:07 PM
RE: Jakie oprogramowanie do tworzenia kopii zapasowych polecasz? - by rishal.me - 19 Aug 2019, 05:10 PM
RE: Jakie oprogramowanie do tworzenia kopii zapasowych polecasz? - by raphael.gagliano - 19 Aug 2019, 05:13 PM
RE: Jakie oprogramowanie do tworzenia kopii zapasowych polecasz? - by wredeemma - 19 Aug 2019, 05:16 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)